AUTEURSRECHT

Trots is wat ik ben op Printjes en Prinsesjes; het merk, de webshop, de ontwerpen.
Alles heb ik met veel liefde en enthousiasme zelf opgebouwd en nog werk ik met veel plezier aan nieuwe dingen om het merk te verbeteren en uit te breiden.

Alle ontwerpen, logo's, foto's, teksten, illustraties en ander (grafisch) materiaal is van eigen hand en rust auteursrecht (ofwel copyright ©) op.
Als bedenker en ontwerper liggen alle rechten daarom bij mij. Dit wil zeggen dat alleen ik beslis over het gebruik van alle content en ontwerpen welke op de website, sociale media en andere platformen geplaatst zijn. Al mijn werk is beschermd tegen inbreuk op het autersrecht.
Het kopieeren, aanpassen, na-maken of gebruik in welke vorm dan ook is verboden.

Helaas maak ik nog altijd veel mee dat copycats mijn ontwerpen ''stelen'' en deze gebruiken voor website, sociale media, verkoop en/of eigen gebruik. Om beschadiging aan het merk Printjes en Prinsesjes te voorkomen, zal ik dit nooit door de vingers zien en spreek hen dan ook te allen tijde hierop aan. Een berichtje met een verzoek tot verwijderen is meestal genoeg, maar voor diegene die moeilijk doet en niet ingaat op mijn verzoek, staat er een sommatiebrief stand-by met mogelijk gevolg tot het inschakelen van een adovocaat.

Veel tijd, energie en geld zit in het bedenken en ontwikkelen van nieuwe ideeen en producten. Het zonder toestemming gebruiken van andermans ontwerpen is het onrechtmatig toeëigenen hiervan of gewoon simpel gezegd 'stelen, pikken of jatten!'.

Dus wees creatief en maak je eigen unieke producten dan kan ook ik alle energie stoppen in het maken van nieuwe en leuke producten.
 

Linda - Printjes en Prinsesjes


© Copyright - Alle rechten voorbehouden

© 2017 - 2023 Printjes en Prinsesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel