ALGEMENE VOORWAARDEN


Hieronder zijn onze algemene voorwaarden van Printjes en Prinsesjes beschreven.
Wil je deze op je eigen computer opslaan, download dan hier de algemene voorwaarden als PDF bestand. 

1. Definities
2. Identiteit
3. Toepasselijkheid
4. Aanbod
5. Overeenkomst
6. Prijzen
7. Verzendkosten
8. Betaling
9. Levering
10. Retourneren/herroepingsrecht 
11. Klachtenafhandeling
12. Geschillen
13. Persoonlijke gegevens
14. Aansprakelijkheid
15. Overmacht
16. Copyright
17. Disclaimer

1. Definities
Algemene voorwaarden:
de onderhavige algemene voorwaarden van Printjes en Prinsesjes;
Bedenktijd: de termijn waarbinnen de consument gebruik kan maken van zijn/haar herroepingsrecht;
Consument: een persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met Printjes en Prinsesjes;
Herroepingsrecht: de mogelijkheid voor de consument om binnen de bedenktijd af te zien van de overeenkomst op afstand;
Formulier herroeping: formulier voor herroeping die Printjes en Prinsesjes ter beschikking stelt die een consument kan invullen wanneer hij/zij gebruik wil maken van zijn/haar herroepingsrecht. 

2. Identiteit
PRINTJES EN PRINSESJES
Buyspad 28 | 1051 MB | Amsterdam (geen bezoekadres)
info@printjesenprinsesjes.nl
KVK-nr. 72283440 | BTW-nr.
NL00154490B70 | IBAN NL64 KNAB 0259 8063 66 | BIC KNABNL2H

3. Toepasselijkheid
Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en alle overeenkomsten die je met Printjes en Prinsesjes afsluit. Voordat de overeenkomst wordt gesloten, wordt de tekst van deze algemene voorwaarden beschikbaar gesteld. De algemene voorwaarden worden getoond op een aparte pagina ‘’algemene voorwaarden’’, waar deze ook als PDF bestand te downloaden is en tijdens het bestelproces, voordat de overeenkomst gesloten wordt. Ook sturen wij de algemene voorwaarden op verzoek via e-mail naar je toe. Printjes en Prinsesjes heeft het recht om deze voorwaarden te wijzigen. Wanneer je een bestelling bij Printjes en Prinsesjes plaatst, ga je akkoord met de laatste versie van de voorwaarden. Het niet eisen van naleving van deze algemene voorwaarden leidt niet tot verval van de rechten.

4. Aanbod
Alle producten op onze site bevatten een volledige en nauwkeurige omschrijving, zodat je een goede indruk krijgt van het product.
De printjes worden met de hand op de producten gedrukt, hierdoor kunnen kleine afwijkingen tussen de producten onstaan. Alle producten op de afgebeelde foto's komen zo goed mogelijk overheen met de werkelijkheid maar dienen als voorbeeld. 

5. Overeenkomst
De overeenkomst tussen Printjes en Prinsesjes en consument wordt gesloten nadat je de algemene voorwaarden hebt gelezen, deze hebt geaccepteerd, een definitieve bestelling plaatst en wij deze hebben bevestigd. Je ontvangt de bevestiging op het door jouw opgegeven e-mailadres. Wij zullen uiterlijk bij levering van het product je de volgende informatie, schriftelijk of digitaal sturen: 
- het emailadres waar je met klachten terecht kan;
- je herroepingsrecht;
- de informatie over garanties en service na aankoop;
- de prijs inclusief BTW (21%) van het product, de kosten van levering, en de wijze van betaling;
- het formulier herroeping.

6. Prijzen
Alle prijzen in de webshop van Printjes en Prinsesjes zijn vaste prijzen, hierover kan niet worden onderhandeld. Alle prijzen zijn vermeld in euro`s, inclusief BTW (21%) en exclusief verzendkosten. Zolang de overeenkomst niet definitief is, is Printjes en Prinsesjes bevoegd de prijzen alsmede de voorwaarden te wijzigen.

5. Verzendkosten
De kosten voor het verzenden van bestellingen bedragen binnen Nederland €3,95 en naar België €8,95.
Bestellingen boven de €70 worden GRATIS verzonden.


8. Betaling
Betalingen moeten worden voldaan binnen 30 dagen. Betalingen kunnen op een van de volgende manieren worden gedaan:
Ideal: betaal via de vertrouwde online betaalomgeving van je bank.
Credit Card: betaal met Visa of Matercard en je bestelling is ook nog eens verzekerd.
PayPal: betaal je bestelling snel en eenvoudig met je eigen PayPal-account.
Bancontact: is een populair betaalsysteem bij onze Belgische klanten.

Klarna: betaal 14 dagen na ontvangst van je bestelling; je krijgt automatisch een factuur van Klarna. Wanneer je voor deze betaalmethode kiest, ga je automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden van Klarna, deze vind je hier. De extra kosten voor deze betaalmethode bedragen €1,00.

Wanneer je niet binnen het betaaltermijn van 30 dagen de betaling hebt voldaan, zullen wij je een herinnering sturen om het openstaande bedrag binnen 14 dagen alsnog te betalen. Na het uitblijven van de betaling binnen deze termijn, zullen wij de wettelijke rente over het verschuldigde bedrag en de gemaakte buitengerechtelijke incassokosten in rekening brengen. Deze incassokosten bedragen maximaal: 15% over het openstaande bedrag tot € 2.500; 10% over de daaropvolgende € 2.500 en 5% over de volgende 
€ 5.000 met een minimum van € 40.

9. Levering
Wij zullen met grootst mogelijke zorg de producten uiterlijk binnen 30 dagen leveren, tenzij je akkoord bent gegaan met een langere levertijd. Indien de levering vertraging oploopt of indien we een bestelling niet of gedeeltelijk kunnen leveren, brengen we je hier uiterlijk binnen 30 dagen van op de hoogte. In dit geval heb je het recht om de overeenkomst kosteloos te ontbinden. Je hebt geen recht op vergoeding. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens, Printjes en Prinsesjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. De aangegeven levertijd van 3 dagen is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Overschrijding van deze termijn geeft geen recht op een schadevergoeding.


10. Retourneren/herroepingsrecht
Ben je toch niet helemaal tevreden over je bestelling en wil je het product retourneren? Dat vinden we heel jammer, maar dat kan natuurlijk altijd gebeuren. Na het ontvangen van je bestelling, heb je 14 dagen het recht om je te bedenken;

  • Stuur binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een email naar info@printjesenprinsesjes.nl met je naam, adresgegevens, ordernummer en welke producten je wilt retourneren.
    of download hier het formulier herroeping, vul hem in en stuur deze per e-mail of mee bij je retourzending (let op: het formulier moeten wij binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling ontvangen hebben);

  • ​hierna heb je nog 14 dagen de tijd om je product(en) terug te sturen naar ons. Stuur je product(en) terug naar dit adres:

PRINTJES EN PRINSESJES | Buyspad 28 | 1051 MB | Amsterdam

Wij zullen het aankoopbedrag en wanneer je de hele bestelling retourneert ook de verzendkosten die je voor deze bestelling hebt betaald binnen 14 dagen na je retourmelding terugstoren.

De kosten voor retourzending zijn voor jezelf.
Wanneer je deze met PostNL verstuurt (binnen Nederland), zullen dit de kosten zijn;

Brievenbuspakket: v.a. € 4,00
Pakketten: v.a. € 6,75

Download hier het formulier herroeping

11. Klachtenafhandeling
Heb je een klacht over ons of onze producten? Heel jammer, maar laat het ons dan zo snel mogelijk, maar binnen 2 maanden weten via: info@printjesenprinsesjes.nl. We zullen je klacht binnen 14 dagen na ontvangst beantwoorden. Mocht jouw klacht een langere verwerkingstijd hebben, dan zullen wij dit binnen 14 dagen laten weten. Mochten we samen binnen 4 weken niet tot een goede oplossing komen, dan ontstaat een geschil en valt deze onder de geschillenregeling.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

12. Geschillen 
Op overeenkomsten tussen Printjes en Prinsesjes en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen die Printjes en Prinsesjes en consument niet samen kunnen oplossen, zullen neergelegd worden bij de Rechtbank te Amsterdam.  

13. Persoonlijke gegevens 
Om je bestelling te kunnen verwerken en verzenden, en je de nieuwsbrief toe te sturen, vragen wij om je naam, e-mailadres en afleveradres. Wij respecteren de privacy van alle gebruikers van onze website en zullen je persoonlijke informatie met vertrouwen behandelen en hanteren hierbij de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). 

14. Aansprakelijkheid
Alle producten van Printjes en Prinsesjes hebben de kwaliteit die je mag verwachten op basis van de gegeven informatie op de website. Hierbij kunnen kleine afwijkingen mogelijk zijn. Printjes en Prinsesjes is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door ons zo snel mogelijk worden aangepast. Je bent zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van de juiste gegevens, Printjes en Prinsesjes kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het bezorgen van de bestelling op een onjuist adres, wanneer dit het gevolg is van typefouten en/of het invullen van onjuiste gegevens door de klant. Printjes en Prinsesjes is nooit aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, direct of indirect, die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan jou, aan zaken van jou, aan gezinsleden, aan zaken van gezinsleden, aan derden of zaken van derden. Printjes en Prinsesjes is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van de website en voor technische of elektronische fouten. Indien Printjes en Prinsesjes aansprakelijk mocht zijn voor schade, dan is de aansprakelijkheid van Printjes en Prinsesjes beperkt tot maximaal driemaal de factuurwaarde van de bestelling waarop de aansprakelijkheid betrekking heeft. 

15. Overmacht
Printjes en Prinsesjes is niet aansprakelijk wanneer er sprake is van overmacht. Onder overmacht wordt verstaan een vertraging of het niet kunnen maken van een levering door gebeurtenissen buiten onze macht. Het zij vertragingen bij leveringen, niet geleverde artikelen of nalatigheid door leveranciers, storingen in het internet, de elektriciteit of in het e-mailverkeer. Printjes en Prinsesjes heeft het recht om bij overmacht haar verplichtingen op te schorten of de overeenkomst geheel of gedeeltelijk te ontbinden. In geen geval is Printjes en Prinsesjes verplicht een boete of schadevergoeding te betalen. In geval dat de overmacht langer dan drie maanden duurt heb je het recht de overeenkomst direct te ontbinden.

16. Copyright
Het copyright van de webshop, ontwerpen, teksten en afbeeldingen van Printjes en Prinsesjes liggen bij Printjes en Prinsesjes. Het gebruik, kopiëren of verkopen aan derden van deze uitingen zonder toestemming van Printjes en Prinsesjes is verboden.

17. Disclaimer
Ondanks dat alle inhoud van deze webshop met zorg wordt samengesteld, kunnen er altijd nog fouten in staan. Voor onjuiste of onvolledige informatie kan Printjes en Prinsesjes niet aansprakelijk worden gehouden.


Download hier de algemene voorwaarden als PDF bestand.

 

 

 

© 2017 - 2023 Printjes en Prinsesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel