Wie ben ik?

Ben je nieuwsgierig wie al die leuke printjes bedenkt en ontwerpt? Wie al die mooie foto's maakt en op social media plaatst? Of wie nu jouw bestelling maakt en verstuurt? Dat ben ik, Linda! Al jaren kun je mij vinden tussen de slingers, ballonnen en confetti. Voor mijn ‘echte’ werk, wat ik naast het runnen van Printjes en Prinsesjes fulltime doe, ontwerp ik namelijk cadeau- en feestartikelen. Altijd bezig met leuke dingen bedenken dus. En van leuke dingen krijg je natuurlijk nooit genoeg en daarom ben ik in 2018 Printjes en Prinsesjes gestart. Een schattig en ondeugend concept in zwart en wit; de eerste twee kleuren die een baby kan waarnemen.

Printjes en Prinsesjes

Bij Printjes en Prinsesjes vind je voor elk Dotje, Droppie, Draakje of Dondersteen een kraamcadeautje met een origineel en heel toepasselijk en uniek printje. Rompertjes, slabbetjes en T-shirtjes voor alle Hartendiefjes, Knuffelberen en Eigenwijsjes; voor elke baby is er een eigen printje! En alle cadeautjes en pakketten worden leuk ingepakt, passen door de brievenbus én kun je laten bezorgen bij de kersverse ouders; natuurlijk een hele leuke manier om de ouders te verrassen als je niet in de gelegenheid bent om zelf op kraamvisite te gaan.

Wat ik heel gaaf vind?

Dat anderen jouw producten zó leuk vinden zij het bij je willen bestellen; dat is voor mij het allergrootste compliment dat er is!

Wil je nog meer mij weten? Hieronder geef ik je nog een paar feitjes en weetjes over mij!

© 2017 - 2021 Printjes en Prinsesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel