OVER MIJ

Ben je nieuwsgierig wie al die leuke printjes bedenkt en ontwerpt? Wie al die mooie foto's maakt en op social media plaatst? Of wie nu jouw bestelling maakt en verstuurt? Dat ben ik, Linda! Al jaren kun je mij vinden tussen de slingers, ballonnen en confetti. Voor mijn ‘echte’ werk, wat ik naast het runnen van Printjes en Prinsesjes fulltime doe, ontwerp ik namelijk cadeau- en feestartikelen. Altijd bezig met leuke dingen bedenken dus. En van leuke dingen krijg je natuurlijk nooit genoeg en daarom ben ik in 2018 Printjes en Prinsesjes gestart. Een schattig en ondeugend concept in zwart en wit; de eerste twee kleuren die een baby kan waarnemen.

Printjes en Prinsesjes

Geen standaard blauwe en roze cadeautjes, maar volledig genderneutraal. Printjes en Prinsesjes richt zich volledig op Dotjes, Droppies, Draakjes en Dondersteentjes. Rompertjes, slabbetjes en T-shirtjes voor Hartendiefjes, Knuffelberen en Eigenwijsjes. Maar Jarige Jobjes en Feestvarkens worden ook zeker niet vergeten! Alle cadeautjes en pakketten worden leuk ingepakt, passen door de brievenbus én kun je laten bezorgen bij de kersverse ouders; natuurlijk een hele leuke manier om de ouders te verrassen als je niet in de gelegenheid bent om zelf op kraamvisite te gaan.

Een klein vreugdesprongetje...

...maakt mijn hart als er weer een bestelling binnen komt. Ieder keer word ik daar zo blij en trots van; want als iemand jouw producten zó leuk vindt, dat zij het bij je bestellen; dat is voor mij het allergrootste compliment dat er is!

Wil je nog meer mij weten? Hieronder geef ik je nog een paar feitjes en weetjes over mij!

Over mij Printjes en Prinsesjes voorstellen ontwerper

© 2017 - 2023 Printjes en Prinsesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel