OVER MIJ

Ben je nieuwsgierig wie al die leuke printjes bedenkt en ontwerpt? Wie al die mooie foto's maakt en op social media plaatst? Of wie nu jouw bestelling maakt en verstuurt? Dat ben ik, Linda! Al jaren kun je mij vinden tussen de slingers, ballonnen en confetti. Voor mijn ‘echte’ werk, wat ik naast het runnen van Printjes en Prinsesjes fulltime doe, ontwerp ik namelijk cadeau- en feestartikelen. Altijd bezig met leuke dingen bedenken dus. En van leuke dingen krijg je natuurlijk nooit genoeg en daarom ben ik in 2018 Printjes en Prinsesjes gestart. Een schattig en ondeugend concept in zwart en wit; de eerste twee kleuren die een baby kan waarnemen.

Printjes en Prinsesjes

Geen standaard blauwe en roze cadeautjes, maar volledig genderneutraal. Printjes en Prinsesjes richt zich volledig op Dotjes, Droppies, Draakjes en Dondersteentjes. Rompertjes, slabbetjes en T-shirtjes voor Hartendiefjes, Knuffelberen en Eigenwijsjes en Jarige Jobjes en Feestvarkens worden ook zeker niet vergeten! Alle cadeautjes en pakketten worden leuk ingepakt, passen door de brievenbus én kun je laten bezorgen bij de kersverse ouders; natuurlijk een hele leuke manier om de ouders te verrassen als je niet in de gelegenheid bent om zelf op kraamvisite te gaan.

Wat ik heel gaaf vind?

Dat anderen jouw producten zó leuk vinden zij het bij je willen bestellen; dat is voor mij het allergrootste compliment dat er is!

Wil je nog meer mij weten? Hieronder geef ik je nog een paar feitjes en weetjes over mij!

© 2017 - 2021 Printjes en Prinsesjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel